Informatīvā kampaņa “Uzticies pārbaudot!”

22/07/2019

Slimību profilakses un kontroles centrs kopā ar Veselības ministriju un Veselības inspekciju 11.jūlijā uzsāka informatīvu kampaņu „Uzticies pārbaudot!” un aicina skaistumkopšanas nozari iesaistīties akcijā „Es Tevi nenodošu!”.

Šo kampaņu atbalsta arī Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācija.

Kampaņas mērķis – informēt sabiedrību par infekcijas slimību un citu veselības risku profilaksi, saņemot invazīvos skaistumkopšanas pakalpojumus, kā arī aicināt izvēlēties drošus un legālus pakalpojumus.

Kampaņas ietvaros, pakalpojumu sniedzējiem, apzinoties, kādus veselības riskus pakalpojumu ņēmējam var radīt tā sniegtie pakalpojumi, ar digitālo parakstu “Tu vari man uzticēties!” apliecina savu apņemšanos, kā arī sociālajos tīklos, televīzijā u.c. tiks publicēti informatīvie materiāli un video.

Ar kampaņas “Uzticies pārbaudot!” materiāliem kā arī akciju “Tu vari man uzticēties!” iespējams iepazīties šeit

Avots: https://spkc.gov.lv/lv/aktualitates/preses-relizes/get/nid/696

 

Veselības ministre Ilze Viņķele (no kreisās), Latvijas Skaistumkopšanas speciālistu asociācijas valdes locekle, setrificēta skaistumkopšanas speciāliste kosmetoloģijā Ilze Briža, dermatologs Dr. Raimonds Karls, Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociācijas pārstāve Inga Groskopa un Veselības inspekcijas Sabiedrības veselības departamenta vadītāja Solvita Muceniece piedalās informatīvās kampaņas "Uzticies pārbaudot!" atklāšanas pasākumā restorānā "Herbārijs". (Foto: LETA)