Izmaiņas Starptautiskajā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skolā

12/05/2017

“Veselības centrs 4” plāno stiprināt kosmētiķa profesiju estētiskās medicīnas segmentā, paaugstināt jauno profesionāļu konkurētspējas līmeni darba tirgū. Starptautiskā CIDESCO Rīgas Kosmētikas skola bija pirmā izglītības iestāde atjaunotajā Latvijā, kas piedāvāja apgūt  profesionālās vidējās izglītības programmu kosmetoloģijā kosmētiķa specialitātē. Tā ir vienīgā CIDESCO akreditētā mācību iestāde Latvijā, kas īsteno starptautisko CIDESCO kosmētiķu apmācības programmu.

Lai paaugstinātu mācību procesā iegūstamās profesionālās zināšanas un praktiskās iemaņas, plānots stiprināt mācībspēku korpusu, uzlabot materiāli tehnisko nodrošinājumu, veidot profesionālu vidi, kur studenti - topošie speciālisti var justies pārliecinoši par savu profesionālo izaugsmi.

Lai veicinātu audzēkņu vēlmi un motivāciju apgūt profesiju, plānots labākajiem studentiem  piešķirt uzņēmuma stipendijas, nodrošināt iespēju stažēties “Veselības centrs 4” skaistumkopšanas klīnikās.

SIA  "Rīgas Kosmētikas skola" valdē, kopā ar ilggadējo direktori Nelliju Janaus darbu ir uzsākusi jaunā valdes priekšsēdētāja Līga Krīgere, kura atzinīgi novērtē līdzšinējo skolas attīstības gaitu un gūtos sasniegumus. " Apvienojot iepriekš sasniegto ar mūsu ambīcijām par starptautisku lektoru piesaisti un materiāltehniskā nodrošinājuma atjaunināšanu, ceru, ka skola jau tuvākajā nākotnē kļūs par labāko kosmētikas nozares jauno profesionāļu kalvi visā Baltijā!”, saka Līga Krīgere.


Pievienotie faili:

jpg Test nosaukums Lejupielādēt