Akcijas Mans kosmētiķis laureātu godināšana

12/11/2019

Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas Valde, kā dāvanu savai organizācijai 25. gadskārtā,  sarīkoja unikālu akciju “Mans kosmētiķis”. Paldies par atbalstu žurnālam “UNA” un portālam “Kas jauns.lv”, kas līdzēja īstenot akcijas mērķi - pusgada garumā cildināt ārstniecības personas kosmētiķa profesiju, izglītot  sabiedrību.

Stāstījām par speciālistu profesionālajām  kompetencēm,  par daudzveidīgo metožu un tehnoloģiju piedāvājumu sejas ādas un ķermeņa estētiskajā kopšanā, par kvalitatīvu un drošu kosmētisko pakalpojumu.  Iepazīstinājām ar atsevišķām izcilām kosmētiķēm, kādu ir daudz katrā Latvijas reģionā.   Aicinājām klientus izteikt savu attieksmi.

Nominācijā “MANS KOSMĒTIĶIS” par savu mīļāko speciālistu nobalsoja pusotrs tūkstotis klientu. Savukārt, akcijas atbalstītāji Valdes izlemšanai izvirzīja kandidātus nominācijā “TOP KOSMĒTIĶIS”.

 Akcijas noslēgumā  2019. gada 8. un 9. novembrī asociācijas konferencē “Zinātne skaistumam” un svētku vakarā “Hanzas peronā” kopā ar projekta “Baltic Beauty” 15. gadadienas svinībām atzīmējām arī akcijas noslēgumu - SUMINĀM LAUREĀTES!

NOMINĀCIJĀ “Mans kosmētiķis Vidzemē” - Ilze Ozola – Valmiera

 NOMINĀCIJĀ “Mans kosmētiķis Kurzemē” - Andžela Dravniece Geide  - Kuldīga

 NOMINĀCIJĀ “Mans kosmētiķis Zemgalē “ -   Vija Švarca – Jelgava

NOMINĀCIJĀ “Mans kosmētiķis Latgalē” -   Inga Artemjeva – Daugavpils

                                                                              Viktorija Valaine – Līvāni

NOMINĀCIJĀ “Mans kosmētiķis Pierīgā” – Svetlana Solnceva – Sigulda

 NOMINĀCIJĀ “Mans kosmētiķis Rīgā” - Laura Taube – Rīga

Nominācijā “TOP KOSMĒTIĶIS”

 Ginta Ustinova – Cesvaine-Rīga

Una Lukašuna - Madona

Jekaterina Stavro – Rīga

 LAUREĀTES saņēma Asociācijas GODINĀJUMA RAKSTUS, keramiķa, Duntes podnieka ARŅA PREISA darinātās vāzes, ģenerālsponsora, uzņēmuma “LAIKS-MODE” “ELEMIS” un “ THALGO” kosmētikas komplektus, SPA HOTEL “JŪRMALA” dāvanu kartes un projekta “Baltic Beauty 2019” ziedu kompozīcijas. “TOP KOSMĒTIĶI” arī ielūgumus uz “Beauty Intelligent” kongresu 2020. gada aprīlī.

Dāvinājumus pasniedza asociācijas prezidente Nellija Janaus, LKKA Valdes locekle Renāte Reinsone, ģenerālsponsora “LAIKS-MODE” Valdes locekle Jeļena Golubeva, “Baltic Beauty 2019” vadītāja Kristīne Čerņavska, “Beauty Intelligent” kongresa direktore Nataļja Aleksandrova.

 Laureātus sveica un dāvanas pasniedza arī uzņēmumu “Veselības centrs 4” Valdes priekšsēdētājs Māris Rēvalds,   “Remedica” Valdes loceklis Uldis Veits,, “Mirabella” zīmola menedžere Airita Ustupa, “Beauty Balticum” Valdes priekšsēdētājs Rihards Akmentiņš,,  “Venus Lat” izpilddirektore Ineta Krjučkova, “NEO Rīga” izpilddirektore Rimma Demčuka , “STELLA A.B.” apmācību trenere kosmētiķe Lāma Vesere.

Par asociācijas darbības morālu un finansiālu atbalstu,  atsaucību aktivitātēs PATEICĪBU sponsoriem un sadarbības partneriem izteica Latvijas Kosmētiķu un Kosmetologu asociācijas prezidente Nellija Janaus. Asociācijas Valdes ATZINĪBAS RAKSTUS saņēma:

Māris Rēvalds, SIA “Veselības centrs-4”

Uldis Veits, SIA “Remedica”

Airita Ustupa, SIA “Mirabella”

Viesturs Tīle, Kristīne Čerņavska,  SIA “BT-1”

Rihards Akmentiņš, SIA “Beauty Baltikum”

 Ludmila Stavro-Freiberga, SIA “Panacea Pro”

Solveiga Aminjara, SIA “Stella-A.B.”

Kristīne Jākobsone, SIA “Prof-K”

Ļubova Bočenkova, SIA “Roksana Baltic”

Terēze Beļkova, SIA “GMT Beauty Trade”

Rimma Demčuka, SIA “NEO Rīga”

Aiga Šlivko, UAB “Allergan Baltics” Latvijas filiāle

Jeļena Varnus, SIA “SPA hotel Jūrmala”

Inita Krjučkova, SIA “VENUS LAT”

 Irina Kalniņa-Dobrovoļska, OU “Baltic Beauty Prof”

 Nataļja Misiņa, SIA “Klērs Serviss”

 Ketija Karlsone, SIA “AUCH”

Elvīra Ļutinska, SIA “Prologic”