Svarīga informācija skaistumkopšanas speciālistiem no Veselības Inspekcijas

01/04/2020

Svarīga informācija skaistumkopšanas speciālistiem

01.04.2020
Veselības inspekcija informē skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzējus* un iedzīvotājus, ka saskaņā ar Ministru kabineta 12.03.2020. rīkojuma Nr.103 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu” 4.22.2 apakšpunktu turpmāk skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzējiem ir jāveic KLIENTU APTAUJA, saglabājot informāciju par klientu (vārds, uzvārds, tālrunis).
Iegūtā informācija tiks izmantota epidemioloģiskās izmeklēšanas veikšanai, ja radīsies tāda nepieciešamība. Klientus, kas atsakās sniegt šo informāciju, skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzējiem ir tiesības neapkalpot. Dokumentēto informāciju skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzējiem uzglabāt līdz Latvijā izsludinātās ārkārtējās situācijas beigām.

Aptaujas anketas paraugs pievienotajos dokumentos: Apliecinājums!

 

Veselības inspekcija dara zināmu, ka Veselības ministrijā tiek gatavots rīkojums par pasākumiem skaistumkopšanas un tetovēšanas pakalpojumu sniedzējiem attiecībā uz piesardzības pasākumiem Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai un sociālās distancēšanās nodrošināšanai.
Veselības inspekcija aicina sekot līdzi aktuālajai informācijai Veselības ministrijas, Ministru kabineta un Veselības inspekcijas tīmekļvietnēs.

 


Pievienotie faili:

docx Apliecinajums-1.docx Lejupielādēt